Руските ракети 40H6, партида от които Москва възнамерява да достави

...
Руските ракети 40H6, партида от които Москва възнамерява да достави
Коментари Харесай

The Times of India: Руските ракети 40N6 са сред най-добрите в света

Руските ракети 40H6, партида от които Москва има намерение да достави на Индия, се смятат за едни от най-хубавите в света. По-специално, тъй като те са способни да удрят цели на огромни дистанции, написа.

Както акцентира изданието, Индия ще получи партида от 120 високотехнологични ракети 40H6. Предназначени са за заличаване на въздушни цели. Включително бомбардировачи и разнообразни ракети. Освен това ракетите 40H6 се смятат за едни от най-модерните в света. Основното им преимущество е обсегът им на полет от към 400 километра.

Предполага се, че с помощта на доставката на муниции Индия ще може доста да укрепи личната си отбрана. Но сега Русия е доставила единствено част от снарядите. Те към този момент са въведени в употреба и са ситуирани по границите на Индия и Пакистан.

Русия обаче има и други неповторими ракети. Включително X-101, който има двойна бойна глава.

Ракетите 40N6 са предопределени да поразяват въздушни постове, бомбардировачи и хиперзвукови крилати и балистични ракети. Според източници, ракетите земя-въздух, предоставени от Русия, се смятат за едни от най-модерните в света, с обхват от почти 400 километра. Експерт акцентира, че Русия поредно е отговаряла на отбранителните потребности на Индия в сериозни моменти и придобиването на тези ракети е от решаващо значение за поддържане на преимущество пред Пакистан, написа още изданието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР