Руските медии разпространиха нова версия за смъртта на свирепия чеченец

...
Руските медии разпространиха нова версия за смъртта на свирепия чеченец
Коментари Харесай

Източник от спецслужбите разкри от какво е умрял главорезът Доку Умаров

Руските медии разпространиха нова версия за гибелта на свирепия чеченец Доку Умаров. По данни на " Росбалт ", Умаров може да е починал поради гангрена на крайници. Припомняме, че тленните остатъци на Умрав бяха открити в Ингушения. От там те бяха закарани в Москва за разбор.

Пред организацията източник от спецслужбите оповестява, че през 2013 година е направено радиоприхващане, позволяващо задоволително тъкмо да се откри мястото, където се намира чеченецът. Изключително бързо по мястото е нанесен ракетно-бомбен удар. По-късно е станало ясно, че по време на офанзивата Умаров е бил ранен в крайници.

„ Благодарение на дейностите на спецчастите и чеченските силовици бе предотвратена всякаква опция Умаров да получи здравна помощ. Веднага след гибелта му тримата му охранители са почнали да се упрекват един различен в кончината му, единият извадил револвер и прострелял другите двама”, изяснява източникът.

Мистерията към гибелта на Доку Умаров пада през тази година, след задържането на терорист, воюващ в Сирия. В хода на разпитите той ненадейно признал, че е един от бодигардовете на Умаров, който е бил с него по време на гибелта му. По-късно е изяснено, че водачът е починал скоро след бягството си от село Шалажи. Заедно с него били трима охранители, сред които незабавно зародил спор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР