Руските космонавти Сергей Рижиков и Сергей Куд-Сверчков, които в момента

...
Руските космонавти Сергей Рижиков и Сергей Куд-Сверчков, които в момента
Коментари Харесай

Специален поздрав за Новата година от Космоса ВИДЕО

Руските космонавти Сергей Рижиков и Сергей Куд-Сверчков, които сега се намират на борда на Международната галактическа станция /МКС/, поздравиха всички поданици на Земята за Нова година, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Днес желаеме да пожелаем на всички поданици на нашата многонационална страна и на цялата планета - пазете себе си и околните си, бъдете здрави, бъдете деликатни един към различен и единни. Това е най-важното, тъй като дружно ще преодолеем всички компликации! ", съобщи Рижиков в своя видео привет, оповестен в уеб страницата на Роскосмос.

Космонавты Роскосмоса Сергей Рыжиков и Сергей с борта Международной космической станции поздравляют с наступающим Новым 2021 годом! ‍
— РОСКОСМОС (@roscosmos)
Космонавтът дефинира отминаващата година като съществено тестване за цялата планета. "Всички ние, жителите на планетата Земя, още веднъж доказахме, че всяка пандемия е безсилна, в случай че човечеството се сплоти към най-важното, което притежаваме - живота ", акцентира космонавтът.

На собствен ред Куд-Сверчков напомни, че 2020 година е юбилейна за МКС. "Преди 20 години на борда на орбиталната станция дойде първият интернационален екипаж. Оттогава членовете на задружния екип на МКС означиха 20 новогодишни празника. На нас ни провървя да сме тук, на прага на 21-вия ", посочи космонавтът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР