Руските кинаджии все още само се учат да говорят за

...
Руските кинаджии все още само се учат да говорят за
Коментари Харесай

Любов и изневери: кои са основните еротични филми на Русия?

Руските кинаджии към момента единствено се учат да приказват за сексуалността и да я демонстрират по този начин, че да им повярваме.

Разказваме за еволюцията на еротичното кино в нашата подборка.
„ Страсти по Анжелика “, 1993
Анжелика има чудноват и необичаен синдром – полова хипервъзбудимост от ехтежа на гръмотевици. По време на стихия центровете на надзор в мозъка ѝ се изключват и тя прави секс с първия срещнат, а по-късно изпада в амнезия.

Тази комедийно-еротична лента на Александър Полинников с детайли на мистичност и детективски филм е могъл да се появи единствено в ранната постсъветска Русия. Всичко става допустимо: на моменти „ Страсти по Анжелика “ балансира на ръба на порнографията. Думите на един от героите на кино лентата даже дават отговор на въпроса за какво е по този начин. „ На някое друго място, апропо, това може и да е порно, само че тук това е образно помагало! “.

Този безразсъден филм необикновено тъкмо отразява своето време в частта липса на минимално полово обучение, просвета и градуса на това същото безумство. Красноречива е визията на основателите на кино лентата, пък и на националните маси, за заниманията на сексопатолога (това е доктор, при който хората вървят, с цел да вършат с него секс…).
„ Портрет в полумрака “, 2011
Отначало обществената работничка Марина пътува до краен квартал на недодялан град, с цел да се среща с любовника си, фамилен другар, в жилището му чартърен. После, след следващото нощно приключение до любовника, тя е изнасилена от областен полицай, и стартира да върви в същия този краен квартал при него.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР