Руските граждани, на които е наложена забрана да пътуват в

...
Руските граждани, на които е наложена забрана да пътуват в
Коментари Харесай

Руските граждани със забрана за пътуване в чужбина трябва да предадат паспортите си до пет дни

Руските жители, на които е наложена възбрана да пътуват в чужбина, би трябвало да предадат задграничните си паспорти до пет дни откакто бъдат известени за възбраната, се споделя в разпореждане на съветското държавно управление, което влиза в действие през днешния ден, заяви Ройтерс.

Според съветското законодателство управляващите могат да наложат възбрана за пътешестване в чужбина на наборници, чиновници на Федералната работа за сигурност, наказани, лица, които имат достъп до държавни секрети или „ информация от особена значимост “ и други

Върнатите паспорти ще бъдат съхранявани от службата, която ги е издала, като министерствата на вътрешните и на външните работи. След повдигането на възбраната паспортът може да бъде върнат след подаването на съответна молба, написа Българска телеграфна агенция.

През март „ Файненшъл таймс “ заяви, като се базира на неназовани източници, осведомени с въпроса, че съветските служби за сигурност изземат паспортите на висши държавни чиновници и управителни фрагменти на държавни компании, с цел да предотвратят излизането им от страната.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР