Руските държавни телевизии публикуваха видеозапис с командира на руския Черноморски

...
Руските държавни телевизии публикуваха видеозапис с командира на руския Черноморски
Коментари Харесай

Командирът на руския Черноморски флот се появи на запис, след подозренията за смъртта му

Руските държавни малките екрани разгласиха видеозапис с командира на съветския Черноморски флот Виктор Соколов, за който имаше съмнения, че е умрял при украинската офанзива в Севастопол.

Кога е снимано изявлението - не излиза наяве.

" При нас нищо не се е случило, животът продължава ", споделя той в изявлението, без да разяснява обстоятелството на провалянето по централата на поверените му сили.

В репортажа Соколов награждава футболния клуб " Черноморец ", който играе в шампионата на Въоръжените сили на Русия, само че шампионата е приключило още на 18 септември, т.е. седмица преди удара на Украйна по базата на флота в Крим.

В записа Соколов изяснява още, че Черноморският флот " извършва дилемите си решително и сполучливо " и приказва, че " подвизите на нашите морски пехотинци " не слизали от екраните на малките екрани.

Според украинската войска - при удара на 22 септември в Севастопол са убити 34 офицери, в това число командващия съветския флот.

На 26 септември Министерството на защитата на Русия разгласява фотоси и видеозаписи от съвещание на Сергей Шойгу с генералите, на които се вижда, че Соколов участва през конферентна връзка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР