Руските държавни следователи съобщиха в сряда, че са получили 143

...
Руските държавни следователи съобщиха в сряда, че са получили 143
Коментари Харесай

Русия съобщи за 143 сигнала за изчезнали хора след стрелбата в Москва

Руските държавни следователи оповестиха в сряда, че са получили 143 сигнала за хора, които са изчезнали вследствие на всеобщата пукотевица в Москва предишния петък.

Следственият комитет, който се занимава с тежки закононарушения, сподели в изказване, че до момента са разпознати 84 тела, в това число телата на пет деца на възраст от девет до 16 години.

В изказването се споделя, че се правят проби за определяне на самоличността на останалите жертви.

Официалният брой на починалите при офанзивата все още възлиза на 140 души.

Атентатът в петъчната вечер в " Крокус сити хол " в северозападните околности на Москва беше най-смъртоносната терористична офанзива в Русия от близо 20 години . Най-малко четирима въоръжени мъже с автомати откриха огън по хиляди гости на концерт и подпалиха залата.

, а американското разузнаване съобщи, че разполага с информация, потвърждаваща това. Френският президент Еманюел Макрон уточни, че, сочещи организация на ИДИЛ като виновна за офанзивата.

Федералната работа за сигурност на Русия заяви, че е арестувала 11 души в деня след офанзивата, измежду които четиримата нападатели. и в неделя се явиха пред московски съд по обвинявания в тероризъм със

Руските публични представители обаче упорстват, че - изказване, което Киев изрично отхвърля. Украинският президент Володимир Зеленски упрекна съветския си сътрудник Владимир Путин в опит да породи яд, до момента в който силите му се бият в Украйна.

Руски държавни следователи обявиха в сряда, че ще проучат искане от парламентаристи за следствие на това, което те нарекоха " образуване, финансиране и осъществяване на терористични актове " против Русия от Съединените щати и други западни страни.
 Русия умува дали да упрекна Запада в
Русия умува дали да упрекна Запада в " тероризъм "

Британският външен министър Дейвид Камерън отхвърли изказванията на Русия като " цялостни нелепости "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР