Рускинята Виктория Капитонова място не може да си намери след

...
Рускинята Виктория Капитонова място не може да си намери след
Коментари Харесай

Размазаха Виктория Капитонова: Рускинята се оказа супер зле в леглото!

Рускинята Виктория Капитонова място не може да си откри след снощното присъединяване в " Хелс Китчън " и мненията на потребителите в нета. Но, както сех споделя, тя сама си го провокира.

Помним по какъв начин преди време Викито тръбеше на висок глас, че ходила на курсове по френски милувки, с които да задоволява мъжете. Научила се на всичко и била майсторка в " д@хането ", за което и китап получила. С две думи - супер оборотна в леглото, само че... обстоятелствата демонстрираха друго.

Шеф Ангелов даде задача на двата тима - на звездите и на старите, да се състезават по прекачване на яйца, без да се счупят и издухване на дунапренови топчета от чаши, цялостни с брашно. Разбира се, Капитонова беше оставена за " духачка ", поради остарялото й изявление. Вместо да покаже гений обаче, тя не съумя да направи безусловно нищо.

Вярваме или не, отличничките в надпреварата бяха Деси Цонева и... Камелия Воче. " Опитното си е опитно, отлично! ", хвалиха ги всички, без двете да парадират какви са " хиени ".

В нета мигновено се появиха пъклен мнения, касаещи уменията на Вики в леглото и няколко индивида я оповестиха за цялостен дънер, по показания на нейни някогашни.

" Тая е от дамите, които си мислят, че като е хубавка и легне, нищо повече не би трябвало да прави. Като бастун била, цепеница страшна ", смеят се в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР