Рускинята от Ергенът, Виктория Капитонова, с право има самочувствието, което

...
Рускинята от Ергенът, Виктория Капитонова, с право има самочувствието, което
Коментари Харесай

Как се купува апартамент, когато си на 25 г.? Ето тук живее Виктория Капитонова

Рускинята от " Ергенът ", Виктория Капитонова, с право има самочувствието, което показва във формата. Тя е известна, печели добре като инфлуенсър, а и не зависи от никого за жилище - тя има свое лично. Нещо повече! Тя се снабдява с апартамент в София и то, когато е едвам на 25 година! Как се случва всичко това?

Ами доста е просто! Според традицията в нейната страна родителите е хубаво да уредят детето си с жилище. Така се случва и с Виктория, която получава 50 хиляди евро от своите родители, с които разполага през 2018 година, когато цените на парцелите в София към момента не бяха чак толкоз високи. 

Един ден тя и тогавашният ѝ другар излизат на вечеря с вложител, който щял да строи затворен комплекс в модерния квартал Кръстова вада. Виктория схваща, че има дребни жилища, които дават отговор на бюджета ѝ и работи самоуверено. 

Виж още: Менте ерген? Защо Виктор Стоянов носи халка и бил ли е женен в миналото?

Инфлуенсърката към този момент се е нанесла в новото си жилище, само че по този начин и не го е посочила в цялостния му искра в някой влог. Въпреки това обаче от фотосите в Instagram можем да добием някаква визия. 

Във влог Виктория споделя, че ремонтът на жилището, който е малко над 40 кв. метра, коства към 50 хиляди лева, като огромна част от сумата е за скъпи плочки, на които тя изключително доста държи. 

Виж още: Без задръжки и позор: Бонбонова провокира хейт в мрежата, дефинираха я за обезверена

Виктория доста добре осъзнава, че апартаментът ѝ е дребен, само че тя има проект. Когато сътвори семейство, ще живее в различен дом, платен от бъдещия ѝ мъж.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР