Рускинята Екатерина Андреева живее в Египет от две години и

...
Рускинята Екатерина Андреева живее в Египет от две години и
Коментари Харесай

В Русия е никой, но в Египет е богиня, която печели хиляди за минути

Рускинята Екатерина Андреева живее в Египет от две години и е основала замайващ бизнес. Освен че е другарка с кралското семейство в Йордания, тя се изявява на известни подиуми в Египет и получава стотици хиляди рубли за осъществяването си.

Катя, която е родена в Перм, съумява да завладее целия Изток с белиденс танците си. Тя е чакана с неспокойствие на участия на всевъзможни събития и й заплащат доста пари за това.

Рускинята е по-известна като Джохара. Девойката, прекомерно отворена за мюсюлманските страни, бързо завоюва популярност и триумф. Мнозина са пленени от нейната храброст и танци, само че това е нож с две остриета. Тя е задържана от съветската полиция и под опасност от депортация е изпратена в следствения арест за три дни.

След като Екатерина напуща следствения арест, телефонът й е разкъсан от позвънявания и оферти. Оказва се, че този случай е работил в изгода за танцьорката. Всички желали да научат каква е ориста на момичето, тъй че съвсем целият Изток се застъпил за нея.

Днес съвсем два милиона души са се абонирали за Instagram профила на Джохара, а представянето й в Египет коства съвсем 160 000 хиляди рубли (3500 лева).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР