Рускините се втурнаха да купуват бельо в магазините на американската

...
Рускините се втурнаха да купуват бельо в магазините на американската
Коментари Харесай

Рускините на опашки пред Victoria's Secret, като българки за олио

Рускините се втурнаха да купуват долни дрехи в магазините на американската марка Victoria`s Secret. Пред входа на бутиците се извиха големи опашки, откакто компанията разгласи на 9 март, че ще затвори магазините си в Русия.

В сряда на уеб страницата на марката се появи известие, в което се оповестява за затварянето на магазините за търговия на дребно. Онлайн продажбата на артикули също е спряна. От уеб страницата означават, че всички поръчки, направени през интернет до 9 март в това число, ще бъдат доставени.

" От 9 март 2022 година краткотрайно стопираме нашия онлайн магазин и всички магазини на Victoria`s Secret. Всички поръчки, направени до 9 март 2022 година (включително) на уеб страницата на Victoria`s Secret, ще бъдат доставени ", се споделя в изказването.

След като тази вест се появи в медиите, рускините се втурнаха да купуват долни дрехи от американската марка. И млади девойки, и мъже стояха на големи опашки. Хората чакаха както до входа на бутиците, по този начин и в коридорите на търговски центрове. Тази обстановка беше снимана на видео едновременно в няколко търговски центъра в Русия.

Някои купувачи взеха нещата на ръце. Рускините съвсем без да гледат разграбиха бански, долни дрехи, аксесоари и парфюми от рафтовете, тъй че съперниците им да нямат късмет да сграбчен вендинг стоките преди тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР