Рускините се славят с красотата си и перфектната си визия.

...
Рускините се славят с красотата си и перфектната си визия.
Коментари Харесай

Ясно е защо рускините остаряват по-бързо

Рускините се славят с хубостта си и съвършената си визия. Истината е, че при тях хубостта си отива по-бързо в сравнение с при дамите от другите народи, даже и да ни звучи неуместно. Да, те са красиви, до момента в който са млади, само че стартират да остаряват по-бързо от своите връстнички от други нации. И за този феномен си има съответна причина.

Китайски публицист от вестника „ Соху “ описа за какво съветските дами „ остаряват по-бързо “, в сравнение с китайките. Основната причина, съгласно него, е тази, че след брака рускините напълно отдават своята сила на фамилията и престават да се грижат за себе си, както преди този момент. Друга немаловажна причина е генетиката. Авторът акцентира, че съветските девойки са високи и със светла кожа, само че, когато с възрастта те стартират да пълнеят, това преимущество не ги избавя.

Освен това, по думите на журналиста, поради студения климат дамите в Русия са привикнали да се хранят с калорична храна, те избират месото и захарта, вместо здравословното хранене. „ Всъщност, това може да се избегне, в случай че след сватбата дамата продължи да се поддържа във форма “, прави извод китаецът. Превод и редакция: БЛИЦ

Климатът е дълголетен статистически режим на времето, присъщ за дадена околност според от географското и́ състояние. Изучава се чрез дълготрайни измервания на метеорологичните детайли и установяване на тяхното приблизително положение. Такива измервания са правени в продължение на повече от 250 години, и то освен на сушата, само че и във високите елементи на атмосферата, както и океанските дълбочини. Събраните данни се употребяват, с цел да се дефинира междинното положение на многогодишния режим на времето. Следователно климатът съставлява цялост от метеорологичните детайли, които характеризират междинното положение на атмосферата на обещано място. Климат се чете и по таблица, наречена климатограма.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР