Руски ядрен удар би променил хода на конфликта и почти

...
Руски ядрен удар би променил хода на конфликта и почти
Коментари Харесай

НАТО заплашва с физически отговор, ако Русия използва ядрено оръжие

Руски нуклеарен удар би трансформирал хода на спора и съвсем несъмнено ще провокира " физически отговор " от украинските съдружници и евентуално от НАТО , сподели почитан чиновник на НАТО в сряда, представен от Ройтерс.

Всяко потребление на нуклеарни оръжия от Москва би имало " невиждани последствия " за Русия, предизвести служителят.

Това " съвсем несъмнено ще провокира физически отговор от доста съдружници и евентуално от самия Алианс ", сподели той.

Служителят добави, че Москва употребява своите нуклеарни закани основно, с цел да възпре НАТО и други страни от непосредствено влизане във войната против Украйна.

Според английския боен специалист професор Майкъл Кларк членовете на НАТО са предизвестили представители на Кремъл в персонални диалози за последствията от потреблението на нуклеарни оръжия от Русия. На тях им е било казано ясно, че Западът няма да отвърне с нуклеарен удар, само че е подготвен да употребява стандартни оръжия , в случай че открие признаци, че Русия приготвя подобен удар, оповестява Руската работа на Би Би Си.
 Медведев за нуклеарната алтернатива: Не блъфираме и няма да желаеме позволение от никого
Медведев за нуклеарната алтернатива: Не блъфираме и няма да желаеме позволение от никого

Храни към момента нежна вяра в здравия разсъдък и възприятието за самозапазване у вражеските страни

Припомняме, че Русия постоянно е заявявала, че нейната военна теория не планува тя първа да употребява нуклеарно оръжие, само че в същото време страната е подготвена да употребява нуклеарния си боеприпас, в случай че е застрашено нейното битие, даже и в случай че е нападната с стандартни оръжия.

Припомняме, че на 21 септември съветският президент Владимир Путин предизвести Запада, че не блъфира, заявявайки, че е с цел да отбрани Русия против това, което той назова " нуклеарен шантаж " от огромните западни сили.

От своя страна президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че светът е изправен пред най-големия риск от след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година Той обаче изрази подозрение, че Путин ще употребява тактическо нуклеарно оръжие в Украйна.
 Байдън към Путин: Не мислете за нуклеарно оръжие!
Байдън към Путин: Не мислете за нуклеарно оръжие!

Отговорът на Съединени американски щати ще зависи от мащаба на дейностите на Русия, само че ще бъдат огромни

Кремъл публично не е заявявал, че има намерение да употребява нуклеарно оръжие и постоянно е отричал опцията да го употребява в спора в Украйна, само че някои съдружници на Путин, като Рамзан Кадиров намерено се застъпват за неговата приложимост в Украйна. за нанасяне на тежки провали на украинските бранители.

Други високопоставени съветски представители като някогашния съветски президент и министър председател Дмитрий Медведев пък ясно предизвестяват, че Западът върви към Трета международна война и.
 Който дава обещание въже за Путин, натиска нуклеарното му копче
Който дава обещание въже за Путин, натиска нуклеарното му копче

Възпирането не е единствено оръжейна система, то е на първо място воля, доверие, език и дипломация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР