Руски военнослужещ уби трима свои колеги при стрелба в база

...
Руски военнослужещ уби трима свои колеги при стрелба в база
Коментари Харесай

Трима загинали при стрелба в руска военна база

Руски военнослужещ умъртви трима свои сътрудници при пукотевица в база покрай южния град, предадоха организации, цитирайки военните.
" Трима военнослужещи са получили смъртоносни пострадвания вследствие на нахлуване. Командването на военната част, действайки взаимно с правоприлагащите органи, работи за търсене и задържане на нападателя ", се споделя в изказването на западния боен окръг на Русия, предадено от Интерфакс.
Стрелбата е възпроизведена на край Воронеж, заяви източник от спешните служби в района.
 Престрелка и няколко убити в Невада Престрелка и няколко убити в Невада
Четирима души бяха убити, а един е ранен след пукотевица в Хендерсън, Невада, заяви в. „ Ню Йорк Таймс ”, цитирайки локалната по...
" Военнослужещият откри пукотевица с револвер, който е взел от офицера. Трима души бяха убити. Той се е барикадирал на територията на поделението ", сподели източникът.
Според обновена информация са убити майор, ефрейтор и боец на срочна работа. Става дума за Антон Михайлович Макаров, роден през 2000 година, който живее във Воронеж, съобщи ТАСС. Той може да има оръжие и два пълнителя в него.
„ В издирването и задържането вземат участие хеликоптери, безпилотни летателни апарати на управляващите. На собствен ред източник от правоприлагащите органи сподели пред ТАСС, че над 100 чиновници на Росгвардия вземат участие в интервенцията по ареста.
Военното летище „ Балтимор “ принадлежи на Военновъздушната академия на името на професор Н. Е. Жуковски “ и Ю. А. Гагарин и се ремонтира повече от седем години; през декември 2019 година бяха оповестени проекти за завършването му до септември - октомври 2020 година Базата е предопределена за всички типове съвременни самолети, както военни, по този начин и цивилен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР