Руски военно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в района на

...
Руски военно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в района на
Коментари Харесай

Военно-транспортен самолет се е разбил при тренировъчен полет в Русия

Руски военно-транспортен аероплан Ил-76 се е разрушил в региона на град Рязан, югоизточно от Москва. По предварителни данни са починали минимум четирима души. Това заяви за ТАСС източник от филиала на Министерството на изключителните обстановки на Русия за Рязанска област.

" Самолетът се разруши заради ненадейно запалване на мотора. В резултат на това починаха четирима, петима бяха приети в болница ", сподели източникът.

Според инормацията самолетът е летял по маршрута Белгород-Оренбург, като е кацал на военното летище в Дягилево, край Рязан, за зареждане с гориво. Полетния маршрут демонстрира, че машината може по някакъв метод да е обвързвана с съветската инвазия в Украйна. Припомняме, че Белгород е едно от затворените поради военните дейности летища в Южна Русия. 

Властите в района потвърдиха, че четирима души са починали и петима са ранени в резултата на самолетната злополука. Това оповестиха в канала Telegram на оперативната група на Рязанска област.

" Оперативната група на районното държавно управление оповестява, че по предварителна информация четирима души са починали вследствие на самолетна злополука в региона на Михайловската автомагистрала в град Рязан ", се споделя в отчета. " Още петима (са получили) с пострадвания с друга тежест се намират в лечебни заведения в Рязан. оказва им се нужната здравна помощ. Състоянието на потърпевшите е устойчиво. Информацията ще бъде конкретизирана. "

Военно-транспортният аероплан Ил-76 е направил спешно кацане в региона на град Рязан заради нередовност на мотора, заяви съветското Министерство на защитата в петък. Според ведомството произшествието е станало по време на подготвителния полет без товар, заради открита нередовност на мотора, екипажът е решил да кацне на земята, а самолетът е се е разрушил отчасти при досег със земята. Пострадалите членове на екипажа са откарани в лечебни заведения.

Според Министерството на изключителните обстановки за Рязанска област самолетът се е разрушил в петък рано сутринта. На мястото на злополуката е зародил пожар, който е сподавен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР