Руски военно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в района на

...
Руски военно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в района на
Коментари Харесай

Военно-транспортен самолет се е разбил в Русия

Руски военно-транспортен аероплан Ил-76 се е разрушил в региона на град Рязан , югоизточно от Москва. По предварителни данни са починали минимум четирима души . Това заяви за ТАСС източник от филиала на Министерството на изключителните обстановки на Русия за Рязанска област.

" Самолетът се разруши заради ненадейно запалване на мотора. В резултат на това починаха четирима, петима бяха приети в болница ", сподели източникът.

Според инормацията самолетът е летял по маршрута Белгород-Оренбург, като е кацал на военното летище в Дягилево, край Рязан, за зареждане с гориво. Полетния маршрут демонстрира, че машината може по някакъв метод да е обвързвана с съветската инвазия в Украйна. Припомняме, че Белгород е едно от.

Властите в района потвърдиха, че четирима души са починали и петима са ранени в резултата на самолетната злополука. Това оповестиха в канала Telegram на оперативната група на Рязанска област.

" Оперативната група на районното държавно управление оповестява, че по предварителна информация четирима души са починали вследствие на самолетна злополука в региона на Михайловската автомагистрала в град Рязан ", се споделя в отчета. " Още петима (са получили) с пострадвания с друга тежест се намират в лечебни заведения в Рязан. оказва им се нужната здравна помощ. Състоянието на потърпевшите е устойчиво. Информацията ще бъде конкретизирана. "

Военно-транспортният аероплан Ил-76 е направил спешно кацане в региона на град Рязан заради нередовност на мотора, заяви съветското Министерство на защитата в петък . Според ведомството произшествието е станало по време на подготвителния полет без товар, заради открита нередовност на мотора, екипажът е решил да кацне на земята, а самолетът е се е разрушил отчасти при досег със земята. Пострадалите членове на екипажа са откарани в лечебни заведения.

Самолетът се е разрушил в непосредствена непосредственост до жилищни региони в чертите на града. Не се оповестява за потърпевши хора на земята. В резултата на злополуката са скъсани електропроводи и живеещите ба двее улици в райина са останали без електричество.

Според Министерството на изключителните обстановки за Рязанска област самолетът се е разрушил в петък рано сутринта. На мястото на злополуката е зародил пожар, който е сподавен.
 Руски боен аероплан се разруши в Белгородска област
Руски боен аероплан се разруши в Белгородска област

Пилотът е катапултирал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР