Руски военни сили са на територията на повече от една

...
Руски военни сили са на територията на повече от една
Коментари Харесай

Руската армия вече контролира и компресорни станции за пренос на газ


Руски военни сили са на територията на повече от една компресорна станция в страната. Това заяви операторът на газопреносната мрежа в Украйна, съобщи " Ройтерс ".

Призоваваме военните сили неотложно да изоставен територията на компресорните станции и да спрат да се пробват да повлияят на интервенциите на газотранспортната система, се показва в изказване на оператора.

Намесата в софтуерни процеси на интервенциите на газотранспортната система основава обилни опасности за сигурността на продължаващото превозване на газ за потребителите в Украйна и Европа, съгласно оператора.

Вече съветската войска утсанови надзор и върху атомни електроцентрали в Украйна – работещата и най-голяма в Европа „ Запорожие “ и консервираната „ Чернобил “.

Има действителна заплаха за преноса на газови потоци за Европа поради наличието на съветски военни сили на територията на компресорните станции в Украйна, съобщи шефът на оператора на газотранспортната система на Украйна Серхий Макогон.

Има действителна заплаха за газовия пренос, сподели той пред Ройтерс в телефонен диалог, без да дава спомагателни детайлности.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР