Руски военен самолет случайно е стрелял с оръжие по град

...
Руски военен самолет случайно е стрелял с оръжие по град
Коментари Харесай

Руски самолет случайно удари руски град близо до границата с Украйна

Руски боен аероплан инцидентно е стрелял с оръжие по град Белгород покрай Украйна, причинявайки детонация и повреждайки здания, заяви организация ТАСС, представена от съветското министерство на защитата.

Късно в четвъртък локалните управляващи оповестиха за огромна детонация в града, който се намира тъкмо оттатък границата с Украйна. Областният шеф заяви, че има две ранени дами.

„ Докато аероплан Сухой Су-34 летеше над град Белгород, имаше инцидентно изхвърляне на авиационни муниции “, сподели министерството на защитата, съгласно ТАСС.

Дим се издига след явно нахлуване от Украйна против хранилище за гориво в Белгород, Русия, на 1 април.
„ Сега и ние ще бъдем ударени “: Белгород, съветският град на украинската фронтова линия

Областният шеф на Белгород Вячеслав Гладков, обявявайки изключително състояние, сподели в Telegram, че на една от основните улици има кратер с размери 20 метра (65 фута). Пострадали са четири автомобила и четири жилищни здания, добави той.
Министерството на защитата не сподели за какъв тип оръжие става въпрос. Су-34 е свръхзвуков изтребител-бомбардировач. Министерството сподели, че някои здания са били развалени и разгласи, че следствието към този момент е в ход, съгласно ТАСС.

Видеозаписи от мястото демонстрират купчини бетон по улицата, няколко развалени коли и постройка със счупени прозорци. Един кадър демонстрира нещо, което приличаше на обърната кола на покрива на магазин.

Регионът на Белгород е една от няколкото елементи на Южна Русия, където цели като хранилища за гориво и муниции бяха разтърсени от детонации от началото на това, което Москва назовава своята „ специфична военна интервенция “ в Украйна през февруари 2022 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР