Руски водолази ще инспектират днес щетите, причинени от мощната експлозия

...
Руски водолази ще инспектират днес щетите, причинени от мощната експлозия
Коментари Харесай

Водолази инспектират Кримския мост след експлозията

Руски водолази ще инспектират през днешния ден вредите, породени от мощната детонация на Кримския мост, съобщи Ройтерс.

Вчерашната детонация на моста, който е знак на анексията на Крим от Москва и който е основен път за доставки за съветските сили, сражаващи се в Южна Украйна, породи радостни реакции от украински представители, само че никой не пое отговорност за офанзивата.

Взривът стана ден след юбилея на Владимир Путин, навършил 70 години на 7 октомври. Той съответства и с назначението на генерала от военновъздушните сили Сергей Суровикин за началник на по този начин наречената съветска интервенция в Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски не загатна за гърмежа във видеобръщението си през вчерашния ден, само че сподели, чев Крим е облачно.

" Но колкото и облачно да е, украинците знаят, че нашето бъдеще е слънчево. Това е бъдеще без окупатори в нашата територия, изключително в Крим ".

А ръководителят на украинския Съвет за сигурност и защита постна видео на моста дружно с видео на осъществяването на Мерилин Монро на песента " Честит рожден ден, господин президент! ".

Съветникът на Зеленски - Михайло Подоляк приписа детонацията на съветски представители, а говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че украинската реакция на разрушаването на гражданска инфраструктура приказва за неговото терористично естество.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР