Руски туристи вече трети ден не могат да отлетят за

...
Руски туристи вече трети ден не могат да отлетят за
Коментари Харесай

Руски туристи трети ден не могат да излетят от Москва за Бургас

Руски туристи към този момент трети ден не могат да отлетят за почивките си в България, а към 200 души от 20 часа чакат полетите си от Летище Бургас назад - за Москва и Санкт Петербург, предават съветски медии.

„ Сложната обстановка с съветските туристи ще бъде позволена до края на деня ", декларират от българската самолетна компания „ България еър ", която е трябвало да транспорти туристите в двете направления.

Според превозвача на пасажерите се дава всичко належащо. Туристите обаче се оплакват, че няма планувана храна, няма ясна информация по кое време ще отлетят. Съобщението на " България Еър " е забавено още предходната седмица, само че публично пояснение на интернет страница на компанията се появи едвам през вчерашния ден.

След ненадейно закъснение полетите сред Бургас и Москва и Санкт Петербург последователно се възвръщат.

Лошите метеорологични условия в Москва в нощта на петък против събота, които доведоха до анулирането на стотици полети от летище Шереметиево, както и механически проблеми на самолета са принудили аеропревозвача да извърши промени в полетите по направление Бургас - Москва и назад. „ Очакваме, че обстановката ще бъде изцяло нормализирана тази нощ ", оповестяват от „ България еър ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР