Руски туристи са били пребити от поляци в турския вилает

...
Руски туристи са били пребити от поляци в турския вилает
Коментари Харесай

Поляци пребиха руски туристи в Анталия, турците умишлено не направили нищо

Руски туристи са били пребити от поляци в турския вилает Анталия, а турският личен състав на хотела съзнателно не е направил нищо, оповестява Телеграм каналът Рыбарь.

Турското средиземноморско крайбрежие е обичана дестинация на доста туристи от света, в това число от Русия и Полша. През годините не е имало проблеми сред двете групи, само че поради съветската експанзия против Украйна нещата са се трансформирали.

Свидетели описват, че е зародил скандал в курорта Алания (вилает Анталия) сред група полски туристи и руснаци точно поради войната в Украйна. Според информацията в Телеграм канала личният състав на хотел Quattro Beach Hotel безмълвно е следил протичащото се и не се е намесил, а е изчакал идването на полицията.

Полицията не била извикана от личния състав на хотела, а от други туристи. Поляците изчезнали преди идването на полицията. Битите руснаци настояват, че турците са се съюзили с поляците.

Турските медии пишат, че макар войната броят на съветските туристи в Анталия и покрайнините продължава да нараства. Руснаците са повече даже от почиващите германци. Заради военната експанзия против Украйна отношението на мнозина по света към руснаците се промени фрапантно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР