Руски трафикант на дрога, участвал и в два грабежа, бе

...
Руски трафикант на дрога, участвал и в два грабежа, бе
Коментари Харесай

Спипаха у нас руски бандит, превърнал се в страшилище за няколко държави

Руски трафикант на дрога, взел участие и в два грабежа, бе арестуван под стража с решение на Варненския областен съд, до момента в който завърши производството по екстрадицията му. Вячеслав Ф. е разгласен за интернационално търсене с две Европейски заповеди за арест /ЕЗА/. Едната е от 2014 година на прокуратурата в Салпаусселкя и е обвързвана с следствие за разпространяване на опиати, оповестява " Труд ".

Според него през 2010-2011 година руснакът пренасял огромни количества амфетамини и метаамфетамини от родината си в два финландски града, поради което може да лежи 10 година зад решетките. Втората ЕЗА издала през септември предходната година прокуратурата в Хелзинки, откакто 47-годишният Вячеслав бил наказан на 6 година и половина за присъединяване в два грабежа и пласмент на дрога, само че съумял да избяга от пандиза в Коннунсуо.

Чужденецът бил хванат на 19 юли на летище Варна при опит да влезе у нас с подправен паспорт на името на Стефан Н. Въпреки че опитал да унищожи папиларния си рисунък, с цел да избегне идентификация, две дактилоскопски експертизи удостоверили, че притежател на подправения документ е търсеният от Финландия нарушител. Пред съда руснакът обяснил, че пристигнал в България на отмора. Определението на окръжните магистрати може да се апелира пред Апелативния съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР