Руски товарен кораб Прогрес, превозващ повече от 5570 паунда оборудване

...
Руски товарен кораб Прогрес, превозващ повече от 5570 паунда оборудване
Коментари Харесай

Космонавтите насочват дистанционно руски товарен кораб към космическата станция, акостира след грешка в насочването

Руски товарен транспортен съд " Прогрес ", пренасящ повече от 5570 паунда съоръжение и хранителни запаси, дебаркира в Международната галактическа станция рано в неделя след двудневно свиждане. Космонавти, работещи в контролна станция в лабораторния комплекс, насочиха отдалечено галактическия транспортен съд към пристанището, откакто автоматизираната му система за среща загуби центровка по време на финалния метод.

Космическият транспортен съд Progress MS-25/86P беше изстрелян в петък от космодрума Байконур през Казахстан на върха на ракета Союз 2.1а. Той носи 3423 паунда съоръжение и хранителни запаси за екипажа, 88 паунда азот, 926 паунда вода и 1135 паунда гориво, употребявани за поддържане на орбитата на станцията.

Корабът за доставки настигна галактическата станция рано В неделя и беше в развой на разпореждане за съединяване към обърнатия към космоса модул Poisk на лабораторията, когато неговата автоматизирана система за среща KURS явно е изгубила визия за точното местонахождение и ориентировка на галактическия транспортен съд.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР