Руски телевизионен водещ е бил нападнат и жестоко пребит от

...
Руски телевизионен водещ е бил нападнат и жестоко пребит от
Коментари Харесай

Пребиха брутално руски тв водещ пред очите на приятелката му

Руски ефирен водещ е бил атакуван и грубо пребит от незнайни лица пред очите на ужасената му другарка. Инцидентът, който се случил посред оживена московска улица, е бил записан от камерата на видео регистратора.

Докато пътувал с приятелката си към дома късно вечерта, Владислав Чижов, водещ на предаването "Решала ", предавано от телевизионния канал "Че внезапно бил засечен от черен джип.

На фрагментите се вижда по какъв начин колата на нападателите ненадейно блокира пътя на автомобила на Чижов, който се прибирал от късни фотоси в малкия екран.



Видеото демонстрира по какъв начин от джипа слиза мъж, който удря Чижов, след което двамата си нанасят удари. Малко по-късно в багра се включват още двама мъже, които атакуват жертвата и я повалят на земята.

След като на тв водещия са нанесени няколко удара, един от мъжете чупи предното стъкло на колата му, в която към момента се намира изплашената до гибел другарка на Чижов и крещи от смут.

При нанесения му побой Владислав Чижов е получил контузия на ключицата и е бил заставен да потърси помощ в една от лечебните заведения в Москва. Полицията търси причинители, които към момента остават незнайни на силите на реда.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР