Руски танкове и войски може да са само седмици от

...
Руски танкове и войски може да са само седмици от
Коментари Харесай

Украински генерал разкри датата, на която може да започне руската офанзива

Руски танкове и войски може да са единствено седмици от прекосяването на украинската граница и провокирането на спор в Европа, споделя един от висшите генерали на Киев.

В изявление, оповестено в английския вестник The Times, генерал-лейтенант Александър Павлюк сподели, че нахлуването може да стане в дните след Зимните олимпийски игри, които ще се проведат в Пекин идващия месец.

„ 20 февруари е дата, която не ни тревожи “, сподели той, добавяйки, че съветският президент Владимир Путин евентуално би желал да не обиди Китай, като засенчи олимпиадата с война.

Освен това тази дата бележи края на плануваните руско-белоруски взаимни военни учения на границата с Украйна.

Павлюк, който служи в руските въоръжени сили през последните години на Съветския съюз, сподели, че е уверен в способността на войските му да се бият с Русия, макар по-големите военни качества на тази по-голяма нация.

„Имаме към половин милион души, минали през войната в тази страна, в която или са изгубили някого, или нещо. Половин милион от тези, които са изгубили родственици, изгубили домове или другари, са подготвени да разпилян руснаците с голи ръце “, сподели той.

Украински и западни публични лица от месеци предизвестяват за идното съветско навлизане и показват точно придвижването на московски войски покрай границата й с Украйна, където съгласно известията са се събрали над 100 000 съветски бойци.

Кремъл неведнъж отхвърля всевъзможни нападателни планове, настоявайки, че просто реалокира сили на своя територия и приканва за съглашения за сигурност с НАТО, воденият от Съединени американски щати боен блок.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР