Руски танк Т-55 изправи косите на поляците в Пайенчно. Полицията

...
Руски танк Т-55 изправи косите на поляците в Пайенчно. Полицията
Коментари Харесай

Шок! Пияни се метнаха на руски танк и...

Руски танк Т-55 изправи косите на поляците в Пайенчно. Полицията в Централна Полша бе вдигната на крайник измежду сигнал, че бойната машина се движи по основната улица на градчето.

Когато служителите на реда пристигнали на мястото на престъплението в Пайенчно, те разкрили, че танкът от руската ера повърхностно е паркиран от двама души. На мястото на лидера седял 49-годишен мъж - очевидно доста пийнал. Спътникът му също бил добре почерпен.



Оказало се, че лидерът бил акредитиран да ръководи транспортното средство - макар че началниците му единствено желали да го смъкна от разваленото ремарке, с което танкът е бил превозен, вместо да се вози с него през центъра на града, съобщи БГНЕС. Също по този начин евентуално работодателите му са очаквали той да остане изтрезнял, до момента в който ръководи 36-тонната бронирана бойна машина. За да наподобяват още по-зле нещата, локалните медии оповестяват, че танкът не е имал застраховка.

Полицията не е съумяла да реалокира Т-55 от основната улица и да го качи на ремарке до 5 часа сутринта.

Бронираното пътешестване може да коства на водача две години зад решетките за шофиране под въздействие на алкохол и до осем години за основаване на рискова обстановка, макар че няма известия за нещо, което да е било унищожено или прегазено по време на разходката.

След първичната суматоха в "Туитър " заваляха шеговити мнения. Едни обясняваха, че поради пияното си положение, лидерът е получил някакъв тип географско, а може би и историческо комплициране. Други написаха: „ Когато започнете да нахлувате в Полша, само че осъзнавате, че към този момент сте в Полша... “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР