Руски Су-34 са ударили с бомби ФАБ-500 команден пункт на

...
Руски Су-34 са ударили с бомби ФАБ-500 команден пункт на
Коментари Харесай

Руската авиация е ударила с бомби ФАБ-500 команден пункт на ВСУ на Южния фронт

Руски Су-34 са блъснали с бомби ФАБ-500 команден пункт на украинските въоръжени сили на Южнодонецко направление, оповестява РИА Новости, представена от " Фокус ".

Според изказване от съветското министерство на защитата, ударът е нанесен с неуправляеми 500 килограмови фугасни авиационни бомби с повсеместен модул за обмисляне и поправяне.

След като получиха удостоверение от разузнаването, че задачите са унищожени, екипажите се върнаха на летището за политане.

Серия гърмежи са раздрусали Одеса след оповестяването на въздушна паника в Украйна, оповестява " Страна ".

" Експлозии в Одеса. Украинските въоръжени сили предизвестяват за ракетна офанзива ", се споделя в обявата.

Според онлайн картата на украинското министерство на цифровата промяна, сигналът за въздушно нахлуване в Одеска област в Южна Украйна се чува от 07:47 българско време.

Според ръководителя на Днепропетровската регионална военна администрация Серей Лисак, в сряда вечерта районът също е бил ударен. По думите му при детонации в Кривой Рог са потърпевши дружество, административна постройка и склад. В региона на Никопол в южната част на региона са развалени електропроводи.

Освен това началникът на Херсонската регионална военна администрация Александър Прокудин, заяви, че в град Херсон, следен от Въоръжените сили на Украйна, е развалена икономическата конструкция и оборудването на едно от предприятията.

Ракетната офанзива против украинските градове се организира след опит на украинските въоръжени сили да извършат масирана офанзива против цели на съветска територия. Системата за противовъздушна защита на Руската Федерация през нощта и сутринта на сряда, 13 март, заяви за свалянето на 58 украински дрона в Белгородска, Брянска, Воронежска, Курска, Ленинградска и Рязанска области.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР