Руски стратегически бомбардировачи Ту-95МС и Ту-22МЗ прелетяха над неутрални води

...
Руски стратегически бомбардировачи Ту-95МС и Ту-22МЗ прелетяха над неутрални води
Коментари Харесай

Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета

Руски стратегически бомбардировачи Ту-95МС и Ту-22МЗ прелетяха над неутрални води на Балтийско, Баренцово и Норвежко море, съобщи съветското министерство на защитата.

" Самолети на стратегическата авиация направиха планови полети във въздушното пространство над неутрални води на акваториите на Балтийско, Баренцово и Норвежко море. Най-продължителният полет беше над 6 часа ", се споделя в изказването.

" В обособени стадии от полетите стратегическите бомбардировачи бяха съпроводени от изтребители на непознати страни ", уточни съветското министерство на защитата.

Вчера от Главното ръководство за разузнаване (ГУР) към украинското министерство на защитата оповестиха, че украинските сили за първи път са поразили съветски изтребител от последно потомство Су-57 във въздушна база в Русия.

В известие в " Телеграм " Главното ръководство за разузнаване не прецизира по какъв начин е бил изумен Су-57 и от кои елементи на украинската войска. Популярен съветски провоенен блогър с потребителско име " Файтърбомбър " (Fighterbomber), чието наличие се концентрира върху авиацията, съобщи, че информацията за удара по изтребителя Су-57 е вярна и че е бил изумен от дрон.

" Сателитни фотоси демонстрират, че в петък Су-57 е бил недокоснат, а на идващия ден наоколо до него са били видяни кратери от детонацията и присъщи петна, породени от пожар ", обявиха от ГУР.
ТЕМА преди 10 минути 149 преди 2 часа 582 преди 2 часа 718
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР