Руски спецчасти направиха днес как трябва да се справят с

...
Руски спецчасти направиха днес как трябва да се справят с
Коментари Харесай

Ето как се справят с малцинствата в Русия (ВИДЕО)

Руски спецчасти направиха през днешния ден по какъв начин би трябвало да се оправят с циганския проблем, катуните и кражбите. Около 500 маскирани и тежко въоръжени чиновници през днешния ден нахлуха в Плеханово. Акцията на спецчастите бе провокирана от циганска офанзива против чиновници на газова компания, които били нападнати с камъни. Циганите реагирали по този начин, тъй като се наложило да бъде изключено газоподаването им, към което се прикачили нелегално, без да си заплащат.

Всичко почнало, откакто на 15 март селцето останало без газоподаване, тъй като при нелегално прикачване към газопровода в него попаднала вода. На място пристигнали чиновници на Газпром, които осъществили голям брой опити за прикачване към газопровода. Така те решили да прекъсват зареждането.

На идващия ден към 100 поданици на Плеханово отишли да стачкуват пред локалната администрация на „ Газпром ” и почнали да замерят чиновници с камъни и да хвърлят коктейли „ Молотов ”

Накрая се стигнало до днешната акция на спецчастите. Тежко въоръжените мъже получили заповед да употребяват всички средства, с цел да потушат циганските протести.
Медиите в Русия разясняват, че циганската общественост живее в Плеханово от 60-те години и към този момент е наложила своите правила. Не заплащат сметки и в случай че някой реши да ги глоби, стартират протести и прибягват до принуждение. Къщите на ромите от дълго време са планувани за срутване, само че при всеки опит на управляващите стават вълнения.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР