Руски следователи са потвърдили пред близките му смъртта на пилота,

...
Руски следователи са потвърдили пред близките му смъртта на пилота,
Коментари Харесай

Смъртта на пилота на самолета на Пригожин бе потвърдена

Руски следователи са удостоверили пред околните му гибелта на водача, управлявал авариралия в сряда вечер в Тверска област аероплан, измежду пасажерите на който се допуска, че е бил и ръководителят на наемническата формация " Вагнер " Евгений Пригожин, съобщи Ройтерс, като се базира на осведомен източник.

В злополуката няма оживели.

Източникът на Ройтерс прецизира, че по отношение на гибелта на водача следователите към момента би трябвало да потвърдят съвпадане в ДНК разбора.

Изпълняващият полети бизнес аероплан " Ембраер ", измежду пасажерите в чийто лист е бил Пригожин, катастрофира в сряда вечер в Тверска област, северно от съветската столица Москва, осведоми тогава съветската Федерална организация за въздушен превоз " Росавиация ". Освен Пригожин на борда е имало още шестима пасажери, а екипажът е бил от трима души отпред с водача Алексей Левшин, предава Българска телеграфна агенция.

Според осведомения източник, който приказва за Ройтерс под анонимност заради поверителността на случая, следователите са споделили на фамилията на Левшин, че разполагат с " писмено доказателство ", че той е бил на авариралия аероплан.

По-късно през днешния ден членовете на фамилията на Левшин би трябвало да преминат през ДНК тест, с цел да се удостовери роднинската им връзка със починалия.

Следователите към този момент не разясняват нищо, обвързвано със самоличността и ориста на останалите записани в листа на полета, отбелязва Ройтерс.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР