Руски съд в четвъртък осъди жена на 27 години за

...
Руски съд в четвъртък осъди жена на 27 години за
Коментари Харесай

Руските съдилища хвърлят в затвора националистически критик на Путин и жена, осъдена за взрив, който уби блогър, подкрепящ войната

Руски съд в четвъртък осъди жена на 27 години за гърмеж в кафене, който умъртви изтъкнат провоенен блогър, откакто му беше подложен бюст, който по-късно избухна.

В настрана произвеждане московски съд осъди някогашен водач на сепаратистките бунтовници в Украйна, който назова президента Владимир Путин страхливец за екстремизъм и го осъди на четири години.

26-годишната Даря Трепова беше наказана от съд в Санкт Петербург за осъществяване на терористична офанзива, противозаконен трафик на взривни устройства и подправяне на документи при гърмежа в кафенето на 2 април, при който Владлен Татарски беше погубен, а 52 други бяха ранени.

40-годишният Татарски беше парещ покровител на военните дейности на Кремъл в Украйна и подаваше постоянни отчети върху боевете от фронтовата линия.

Трепова беше забелязана на видео, представящо Татарски с бюста моменти преди гърмежа в крайречното кафене в историческото сърце на втория по величина град в Русия, където беше в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР