Руски съд разпореди да бъдат запорирани сметки, имущество и акции

...
Руски съд разпореди да бъдат запорирани сметки, имущество и акции
Коментари Харесай

Руски съд запорира активи на Дойче банк в рамките на съдебно разследване

Руски съд разпореди да бъдат запорирани сметки, имущество и акции на " Дойче банк " (Deutsche Bank) в Русия в границите на правосъдно дело против немската банка, съобщи Ройтерс, базирайки се на правосъдни документи.

Банката, дружно с немската компания " Линде " (Linde), е била един от кредиторите-гаранти по контракт за създаване на цех за преправка на природен газ в Русия, който е бил преустановен заради налагането на наказания от страна на Запада, написа Българска телеграфна агенция.

Делото е импортирано за разглеждане след тъжба от страна на основаното в Санкт Петербург " РусХимАлианс ", взаимно дружество, чиито мажоритарен дял е благосъстоятелност на съветския газов колос " Газпром " и което е оператор на плана.

Арбитражният съд в Санкт Петербург забрани на " Дойче банк " да употребява 100-процентовия си дял в уставния капитал на съветското си дъщерно сдружение, както и в " Дойче банк Технолоджи Сентър " (Deutsche Bank Technology Center LLC).

Съдът също по този начин наложи запор на скъпи бумаги, недвижими парцели и банкови сметки на " Дойче банк ", както и на съветската ѝ дъщерна компания и " Дойче банк Технолоджи Сентър ООД " на стойност до 238,6 милиона евро (259,36 млн. долара).

Вчера съветски съд подреди да бъде натрапен запор върху активите, сметките и имуществото на " УниКредит " - дъщерно сдружение в Русия на основаната в Милано " UniCredit Group ", както и дялове ѝ в две дъщерни компании, като част от редом правосъдно дело.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР