Руски съд призна хвърления в затвора критик на Кремъл Алексей

...
Руски съд призна хвърления в затвора критик на Кремъл Алексей
Коментари Харесай

Руски съд призна Навални за виновен за измама

Руски съд призна хвърления в пандиза критик на Кремъл Алексей Навални за отговорен по обвиняване в машинация, оповестява " Франс прес ".

Това значи, че опозиционерът може да получи още 13 години затвор.

Навални е направил машинация - кражба на непознато имущество от проведена група, съобщи арбитър Маргарита Котова. Тя прочете присъдата, постановена на изнесено съвещание на съда в наказателната колония, където най-отявленият критик на Путин излежава друга присъда от 2,5 години.

Навални е заплашен и от 6-месечна присъда за засегнатост на арбитър по време на съвещание предходната година. Двете каузи се преглеждат в границите на един и същи развой. Засега обаче съдът не се е произнесъл за виновността на опозиционера в този случай. Наказанието му ще бъде несъмнено в заключителната част от присъдата, откакто съдът заключи доказателствата по делото.
 Прокуратурата в Русия желае още 13 година затвор за Навални
Прокуратурата в Русия желае още 13 година затвор за Навални

По обвинявания в машинация и пренебрежение към съда

Миналата седмица съветската прокуратура изиска Алексей Навални да бъде наказан на по обвинявания в машинация и пренебрежение към правосъдната институция.

През февруари предходната година по дело за машинация, което назовава скалъпено и политическо. Той излежава присъдата си в наказателна колония в Покров, близо до Москва. Именно там стартира и новият развой против него.

В началото на този месец стана ясно, че дарения за неговите организации - закононарушение, което се санкционира в Русия с до 10 години затвор.
 Руски съд повдигна още четири обвинявания на Навални
Руски съд повдигна още четири обвинявания на Навални

Опозиционерът е упрекнат в заграбване на 350 млн. рубли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР