Руски съд намери за виновен за 56 убийства бивш полицай,

...
Руски съд намери за виновен за 56 убийства бивш полицай,
Коментари Харесай

Бивш руски полицай е осъден за 56 убийства

Руски съд откри за отговорен за 56 убийства някогашен служител на реда, който към този момент излежава доживотна присъда за убийството на 22 дами. Това прави наказания най-масовия сериен палач в Русия, оповестява БГНЕС.
„ Регионалният съд в Иркутск призна за отговорен обвинения Михаил Попков в убийството на 56 души сред 1992 и 2007 година “, осведомиха от иркутската прокуратура
Според прокурорите Попков "има патологично увлечение към убийството на хора ". Той също по този начин беше приет за отговорен за обезчестяване на 10 от жертвите.
Той получи втора доживотна присъда в добавка към тази, която към този момент излежава, и също по този начин публично беше лишен от пенсията си като някогашен служител на реда.
Попков през 2015 година беше приет за отговорен за убийството на 22 дами. Той по-късно изповяда още 59 убийства, само че в понеделник беше наказан за 56 от тях, защото следователите не са съумели да потвърдят, че три от закононарушенията са осъществени, съобщи организация Интерфакс, цитирайки пресслужбата на съда.
Той убивал жертвите си, откакто им предложил да карат късно през нощта, от време на време полицейска кола, когато той не е бил на промяна, към родния си град Ангарск покрай Иркутск.
Броят на убийствата, за които е наказан, надвишава общия брой на няколко известни убийци в Русия и някогашния Съветски съюз.
"Шахматният палач " Александър Пичушкин бе наказан на пожизнен затвор през 2007 година за 48 убийства и Андрей Чикатило беше наказан за 52 убийства, осъществени през руската ера.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР