Руски прокурори са отправили предупреждения чрез обаждания, писма или посещения

...
Руски прокурори са отправили предупреждения чрез обаждания, писма или посещения
Коментари Харесай

Кремъл пак заплашва Apple, IBM,„Кока-Кола“, „Макдоналдс“ и други компании с арести

Руски прокурори са отправили предизвестия посредством позвънявания, писма или визити до компании от всички браншове, в това число Епъл, „ Кока-Кола “, „ Макдоналдс “, Ай Би Ем и „ Йъм брандс “, компанията майка на веригите Кей Еф Си и „ Пица хът “, заяви вестникът, базирайки се на добре осведомени източници.

Те са заплашили да арестуват представители на тези компании, които подлагат на критика държавното управление, или да конфискуват активи, в това число такива, които са обект на интелектуална благосъстоятелност.

След нахлуването в Украйна западните държавни управления постановиха невиждани стопански наказания и от ден на ден компании оповестиха, че се изтеглят от Русия или преустановяват активността си в страната.

Руските управляващи ускориха ограниченията за попречване на приключването на капитали и за поддръжка на рублата. Без да употребява думата „ национализация “, Владимир Путин съобщи, че поддържа концепцията за назначение на „ външни “ админи отпред на тези компании, „ с цел да ги предадат на тези, които желаят да ги създадат работещи “, означи Франс прес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР