Руски прокурор поиска от московски съд да глоби критика на

...
Руски прокурор поиска от московски съд да глоби критика на
Коментари Харесай

Прокурор иска глоба от 950 000 рубли по второ дело срещу Навални

Руски прокурор изиска от московски съд да санкции рецензия на Кремъл с 950 000 рубли (10 600 евро) за на 94-годишен деец от Втората международна война, съобщи Агенция Франс Прес.
Обвинението също по този начин изиска три и половина години условна присъда, която Навални получи през 2014 година, да бъде преобразувана в действително излежаване на наказването зад решетките, защото хипотетичната клюка е настъпила по време на условната присъда.
 Путин: Западът употребява Навални, с цел да сдържа Русия Путин: Западът употребява Навални, с цел да сдържа Русия
Руският президент Владимир Путин упрекна Запада, че употребява затворения опозиционер Алексей Навални, с цел да се опита да " сдържа " Русия, с...
Друг московски съд по-рано този месец към този момент трансформира за хипотетични нарушавания на условно освобождението.
Според следствието, на 2 юни предходната година Навални разгласява видео на своя канал „ Телеграм “ и на страницата си в Туитър, в което ветеранът от Втората международна война Игнат Артьоменко показва позицията си в поддръжка на промените в Конституцията на Руската федерация. Под този видеоклип Навални написа мнения, " умишлено погрешни, очернящи достойнството и достолепието на ветерана и подкопаващи репутацията му ". Навални не се признава за отговорен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР