Руски производител на играчки пусна настолна игра, наречена Нашите в

...
Руски производител на играчки пусна настолна игра, наречена Нашите в
Коментари Харесай

Руски производител пусна настолна игра Нашите в Солсбъри

Руски производител на играчки пусна настолна игра, наречена " Нашите в Солсбъри " . В играта са включени същите градове в Европа, посетени от сътрудниците на Главното разследващо ръководство (ГРУ) на Русия, които са упрекнати за офанзивата с новичок против някогашния съветски шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия , оповестяват английски медии.

Град Солбсъри е последната дестинация на играта. Изобразена е катедралата на града и две фигури с работни дрехи за химическа отбрана. Те са взети от фотоси на полицията в отговор на отравянето на Скрипал.

В единия ъгъл на играта е нарисуван спрей със зелен череп и кости, което наподобява се отнася за бутилката парфюм, в която съгласно английската полиция е бил превозен новичокът, употребен при офанзивата.

В другия ъгъл са две фигури, които наподобяват на обвинените нападатели - Анатолий Чепига и Александър Мишкин . По-рано тази седмица Европейски Съюз наложи наказания на двамата съветски сътрудници.
 Европейски Съюз наказа съветските спецслужби за случая „ Скрипал”
Европейски Съюз наказа съветските спецслужби за случая „ Скрипал ”

Става въпрос за Александър Петров и Руслан Боширов

Играта е основана през ноември 2018 година от основаната в Москва компания Игроленд. Първите фотоси с играта в интернет в началото бяха възприемани като подправени.

По-рано тази седмица двама от основателите на играта потвърдиха, че през предходната година са произвели 5000 копия и ги продават онлайн на дребни продавачи.

Играта е в отговор на необятното отразяване на случая " Скрипал " от задграничните медии и обвиняванията на Запада към Русия , че е виновна за офанзивата.

Проучване от октомври 2018 година демонстрира, че единствено 3% от руснаците имат вяра, че Русия е отровила Скрипал.
 Daily Telegraph: Лично Путин е разпоредил покушението против Скрипал
Daily Telegraph: Лично Путин е разпоредил покушението против Скрипал

Разкрита е цялата агентурна мрежа…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР