Руски политик от Самарска област е бил глобен за “дискредитиране

...
Руски политик от Самарска област е бил глобен за “дискредитиране
Коментари Харесай

Руски политик беше глобен, защото е слушал реч на Путин със спагети на ушите 


Руски политик от Самарска област е бил санкциониран за “дискредитиране на въоръжените сили ” на страната поради това, че си е сложил спагети на ушите, до момента в който слуша тирада на президента Владимир Путин, заяви Българска телеграфна агенция.

Михаил Абдалкин е бил наказан на 150 000 рубли (1950 долара) за това, че е снимал протестния си акт и след това е качил видеото в обществените мрежи.

Смисълът на акцията на регионалния политик се крие в съветски израз, обвързващ лъгането и разочарованието от думите на някого с окачване на спагети на ушите.
 Михаил Абдалкин в съда.
По този метод Абдалкин загатва, че не има вяра на думите на Путин, произнесени в границите на за положението на нацията на 21 февруари.

Неправителствената организация " ОВД-инфо " цитира Абдалкин, болшевик от Самарска област, да споделя, че това е било подигравателен жест за израз на недоволството от мълчанието на президента по вътрешнополитическите проблеми.

По-рано през март съветският парламент стегна законите, признати скоро след нашествието в Украйна, които в този момент плануват санкции или затвор до 15 години за дискредитиране или разпространяване на погрешни данни за съветските въоръжени сили.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР