Руски певец беше задържан за това, че се е появил

...
Руски певец беше задържан за това, че се е появил
Коментари Харесай

Проблеми с властта за втори руски артист след полуоблеченото парти

Руски артист беше арестуван за това, че се е появил пред концертна аудитория, носел единствено чорап на пениса си, седмици откакто рапър беше вкаран в пандиза за същото на празненство в Москва, което провокира народен скандал, предава " Ройтерс ".

Максим Тесли, фронтмен на група, наречена Шченки (Кученцата), е бил арестуван на летище в Санкт Петербург, заяви държавната осведомителна организация ТАСС. Местното осведомително издание Фонтанка заяви, че той е упрекнат в дребно безчинство.

Миналия месец Николай Василиев, рапър, прочут като Vacio, за агитация на " нетрадиционни полови връзки ", откакто употребява чорап, с цел да скрие скромността си на празненство в московски нощен клуб.

Събитието провокира мощна реакция в миг, когато Русия води война в Украйна и управляващите предизвикват все по-консервативна обществена стратегия. Много от звездите, които участваха, издадоха обществени извинения.

Не стана ясно дали концертната изява на Тесли е била замислена като жест в поддръжка на Вацио.

Руските медии оповестиха, че първичната 15-дневна присъда на рапъра по-късно е била удължена с още 10 дни, както и че той е получил призовка да се яви във военната работа.
 Русия задържала американски жител по обвинявания за опиати
Русия задържала американски жител по обвинявания за опиати

Грозят го до 20 години затвор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР