Руски парашутисти са поели пълен контрол над територията в близост

...
Руски парашутисти са поели пълен контрол над територията в близост
Коментари Харесай

Москва: Няма опасност от ядрена провокация на терористи в АЕЦ Чернобил

Руски парашутисти са поели цялостен надзор над територията наоколо до атомната електроцентрала в Чернобил, заяви пред кореспонденти генерал-майор Игор Конашенков, представител на съветското министерство на защитата, представен от РИА Новости.

Той добави още, че радиоактивният декор в региона на атомната електроцентрала е естествен, личният състав на станцията продължава да обслужва оборудванията си в естествен режим и да следи радиоактивната конюнктура.

„ Съвместните дейности на съветски парашутисти и украински военнослужещи от батальона за сигурност на АЕЦ за отбрана на централата са гаранция, че националистически формирования или други терористични организации няма да могат да се възползват от актуалната обстановка в страната, с цел да провеждат нуклеарна провокация. акцентира представителят на Министерството на защитата.

Двама учители са починали в учебно заведение при обстрел на украински войски в Горловка в ДНР, сподели в своя канал в Telegram Иван Приходко, началник на градската администрация.

Според Приходко въоръжените сили на Украйна са възобновили обстрела по града в 5:30 часа. В навечерието на обстрела двама души починаха, шестима бяха ранени. Горловка е един от най-големите градове в ДНР, на 50 километра от Донецк. Има въглищни мини и химически цех.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР