Руски милиардер, занимаващ се с криптовалута, е поредният случаи, при

...
Руски милиардер, занимаващ се с криптовалута, е поредният случаи, при
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт: Руски милиардер загина с хеликоптер край Монако

Руски милиардер, занимаващ се с криптовалута, е следващият случаи, при който мастит предприемач умира при мистериозни условия. Хеликоптерът на 53-годишният бизнесмен Вячеслав Таран се разруши в явен и безоблачен ден покрай Монако. Летателната машина се падна покрай курортното градче Вилфранш-сюр-Мер след политане от Лозана, Швейцария.

Таран е третият съветски милиардер, умрял ненадейно през последните няколко седмици, написа DailyMail. Миналата седмица 30-годишният Тиантиан Куландер умря в съня, до момента в който неговият сътрудник крипто милионер 29-годишният Николай Мушегиан се удави на плаж в Пуерто Рико, откакто разгласява известие в обществените мрежи, че се притеснява, че Централно разузнавателно управление на САЩ и Мосад ще го убият.

Тъй като злополуката, при която почина Таран, е зародила при хубаво и ясно време, и след известия, че различен пасажер е отменил пътуването в последния миг – тайнственост обгърна гибелта на милиардера.

Таран, съоснователят на платформата за търговия и вложение Libertex и Forex Club, лети от Лозана с умел водач в едномоторен хеликоптер H130, който се разрушава към 13:00 часа на 25 ноември. На място умира и 35-годишения френски водач.

Заместник-прокурорът на Ница, който посети местопроизшествието, сподели, че не може да се изключи виновността и на трето лице.

Според локални медии различен неидентифициран пасажер е трябвало да се причисли към Таран за полета, само че той е трансформирал откритият си в последния миг.

Таран, извънредно сполучлив офшорен експерт, който живее в Монако през последните 10 години, има три деца от брачната половинка си Олга, която е собственичка на медията Hello Monaco, написа " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР