Руски мениджъри са наблюдавали изявите на нападателя на Левски Станислав

...
Руски мениджъри са наблюдавали изявите на нападателя на Левски Станислав
Коментари Харесай

Руснаци харесаха Станислав Иванов

Руски мениджъри са следили изявите на нападателя на Левски Станислав Иванов по време на евроквалификацията на младежкия народен тим в Талин и са останали удовлетворени от видяното. " Лъвчетата " завоюваха с 4:0 против Естония, а Стаси вкара един от головете в мача. Той бе употребен като дясно крило - позицията, на която играе и в Левски.

20-годишният гений бе налаган в края на предишния сезон от краткотрайния ментор Георги Тодоров, а тази линия бе продължена и от новия треньор Петър Хубчев. През тази акция Иванов е взел участие във всичките 12 мача на " сините " във всички шампионати, като непроменяемо стартира като титуляр. В тях той осъществя 3 гола, последният от които в мрежата на ЦСКА-София за равенството 2:2.

По-рано през сезона задгранични скаути, в това число и такива от Серия " А ", идваха в България, с цел да следят изявите на младока. До края на годината той сигурно ще продължи да бъде наблюдаван. Иванов е един от конвертируемите играчи на Левски. Той към този момент получи и повиквателни за мъжкия народен тим. Бе измежду избраниците на Красимир Балъков за мачовете с Чехия (1:2) и Косово (2:3).

В Турция също видяха гения на Стаси. В материал в локалните медии се преглеждат обещаващи футболисти, които могат да заиграят в локалния хайлайф. Сред тях са и двама играчи на Левски - Станислав Иванов и Найджъл Робърта. " Струва си да се държат под око, тъй като са млади и могат доста да порастват ", се написа в отчета за двамата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР