Руски криминален бос, обвинен в убийството на 60 души, обжалва

...
Руски криминален бос, обвинен в убийството на 60 души, обжалва
Коментари Харесай

Мафиот с 60 убийства и BG паспорт имал страх от летене

Руски престъпен необут, упрекнат в убийството на 60 души, апелира изгонването си от Австрия с претекста, че се опасява от хвърчене, написа Дейли Мейл.

Аслан Гагиев се смята за водач на една от най-страшните банди в Русия, която тероризира страната от 2004 година насам. По време на своята престъпна кариера той потвърдено е умъртвил държавни чиновници, банкери, предприемачи и адвокати. След като е бил разгласен за търсене, той е бил задържан във Виена през януари 2015 година от австрийската полиция по молба на съветските управляващи.

Гагиев бил освободен под гаранция от 100 000 евро, само че по-късно бил задържан на австрийско-българската граница (очевидно съгласно сътрудниците от Дейли Мейл има такава граница - б.прев.), откакто употребявал подправен български паспорт. Гагиев до момента е съумял да избегне три опита за депортация от Австрия.

Адвокатският му екип пледира, че е развил рядка форма на аерофобия, съгласно която той не би могъл да оцелее при самолетен полет до Русия. Все отново съветските управляващи се надяват да го видят в локален затвор най-късно до идния януари. Източник на съветските медии е представен от Дейли Мейл да споделя: " За никаква аерофобия не става дума. Дяко просто знае, че там го чака доживотна присъда. "

тагове мафиот ликвидиране боязън от летене
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР