Руски клубове имат сериозен интерес към звездата на Хебър –

...
Руски клубове имат сериозен интерес към звездата на Хебър –
Коментари Харесай

Руски клубове пожелаха звездата на Хебър

Руски клубове имат сериозен интерес към звездата на Хебър – Георги Николов, разкриха от Пазарджик. Младежкият национал, който има 4 гола от началото на сезона, играе ужасно за „ зелените “ и това може да провокира скоростен негов трансфер, написа „ Мач Телеграф “.

Твърди се, че най-вероятно нападателят ще напусне Пазарджик още през зимната пауза, а в касата на клуба ще влязат свежи пари. Много е допустимо прехвърлянето да провокира рекордна договорка в историята на Хебър.

Солидната връзка сред Георги Николов и съветските клубове се построява от мениджъра на нападателя – Мирчо Димитров, който се слави като най-близкия роден сътрудник до този пазар. Припомняме, че тимовете в Русия имат потребност от футболисти и заплащат чудесно за тях, тъй като войната в района провокира отлив на качествени играчи.

Иначе към Георги Николов има интерес и от страна на водещите тимове в efbet Лига. Най-голям на този стадий е от Локомотив Пловдив. Отборът, воден от Александър Томаш, от близко разбра за качествата на нападателя. „ Смърфовете “ победиха Хебър с 4:3, а хеттрик за пазарджиклии вкара точно Николов.

Припомняме, че нападателят пристигна в Хебър от втородивизионния Спортист Своге. Преди това роденият във Враца футболист, е играл още за родния си Ботев, а е минал и през школата на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР