Руски изтребител Сухой Су-30 се е разбил в събота по

...
Руски изтребител Сухой Су-30 се е разбил в събота по
Коментари Харесай

Су-30 се разби край Калининград. Литва напомни на Германия, че е заобиколена от врагове и чака подкрепа

Руски изтребител Сухой Су-30 се е разрушил в събота по време на подготвителен полет в региона на Калининград. Двамата водачи са починали, предава РИА Новости. Държавната осведомителна организация се базира на информация от съветското министерство на защитата.

Су-30 е двуместен многоцелеви изтребител. Предназначен е да извършва бойни задания за заличаване на въздушни и наземни цели.

„ Самолетът се е разрушил в безлюдна зона. Полетът е осъществен без муниции на борда. Екипажът на самолета е умрял “, оповестяват от министерството. Причината за злополуката е техническа нередовност.

Калининград е съветски ексклав сред страните от НАТО Полша и Литва.

В края на юни Германия разгласи, че ще трансферира 4000 бойци от Бундесвера в Литва за отбрана на източния фланг на НАТО.

Тъй като това още не се е случило, в изявление за „ Велт ам Зонтаг “ заместник-министърът на външните работи на Литва Йонас Сурвила прикани федералното държавно управление да побърза: „ Сега би трябвало да се концентрираме върху съгласуването на упорит и бърз график за цялостно разполагане “, изясни Сурвила.

Вилнюс е подготвен да " направи обилни вложения в инфраструктурата, нужна за настаняване на немските войски ", сподели още той.

Политикът направи историческа параленост във връзка с войната в Украйна.

" Днес се усещаме като Западен Берлин по време на Студената война: заобиколени от нападателни съседи както от запад - Калининград и Русия, по този начин и от изток - Беларус. "

По това време сигурността на Западен Берлин обаче беше обезпечена посредством американската войска. Днес молим германците, както алегорично, по този начин и на практика, да допринесат за сигурността, като непрекъснато разположат боеспособна немска бригада в Литва “, сподели още Сурвила.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР