Руски изтребител СУ-30 се разби в жилищен район в град

...
Руски изтребител СУ-30 се разби в жилищен район в град
Коментари Харесай

Руски изтребител СУ-30 се разби в жилищен район в Сибир

Руски изтребител СУ-30 се разруши в жилищен регион в град Иркутск в Сибир . Двамата водачи на машината са починали, оповестяват международните организации.

Според предварителната информация на сибирската работа на Радио Свободна Европа самолетът е изхвърчал от локалния авиозавод, с цел да бъде тестван.

Самолетът се е разрушил в двуетажна жилищна постройка, в която сега на случая не е имало хора. След случая няма ранени и жертви измежду цивилното население.

За новината потвърдиха както от локалната администрация, по този начин и от Министерството на изключителните обстановки . От там прибавиха, че пожарът, провокиран от детонацията на самолета е обхванала радиус от 200 метра. 150 домове са останали без електричество.

Руското издание Маш написа, че по негови данни екипажът на падналия аероплан е спрял да комуникира скоро след политане. След самолета е бил изпратен различен летателен уред. Неговият екипаж е видял, че водачите на СУ-30 са в безсъзнание. В този миг самолетът е изгубил височина и след това се е разрушил.

Това е вторият сходен случай единствено в границите на няколко дни. В началото на седмицата боен аероплан. Инцидентът още веднъж настъпи по време на подготвителен полет. Двамата водачи останаха невредими, само че минимум 13 души починаха, а близо 20 бяха тежко ранени.

Инцидентът в Ейск беше оневинен с щета и пожар в един от моторите на изтребителя СУ-34.

След налагането на глобите против Русия на няколко пъти се появи информация за изострен дефицит на съставни елементи, нужни за съветската авиация, както и за потребностите на армията и общото произвеждане в страната.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР