Руски изтребител случайно е хвърлил бомби в Белгород в събота,

...
Руски изтребител случайно е хвърлил бомби в Белгород в събота,
Коментари Харесай

Русия се бомбардира случайно за четвърти път този месец

Руски изтребител инцидентно е хвърлил бомби в Белгород в събота, заяви Министерството на защитата на Обединеното кралство. Това се случва на фона на три други скорошни сходни случая...

Емил Василев преди 9 секунди 1 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноЕмил Василев - 13:20 | 28.01.2024

15-те най-продавани мобилни телефона на всички времена

ТелефониДаниел Десподов - 11:32 | 28.01.2024

Предложиха забавен метод за освобождение на 1 GB памет в Android смарт телефоните

АвтомобилиЕмил Василев - 20:46 | 25.01.2024

Илън Мъск: Работниците в Tesla ще спят на пода във фабриката, когато новият електрически автомобил влезе в произвеждане

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

По данни на английското разузнаване, съветски изтребител инцидентно е пуснал две бомби на съветска територия. Това се случва за четвърти път този месец. Министерството на защитата (МО) на Обединеното кралство посочи случаите през днешния ден в обновена разследваща информация, като се базира на отчет на самостоятелния информативен Telegram канал Astra.

Според отчета, съветски изтребител е пуснал две бомби FAB-250 в съветската Белгородска област предходната събота. Едната е попаднала във плантация в Постников, а другата – на улица в град Стрелецкая. Това е наложило евакуацията на към 150 поданици, живеещи наоколо, съгласно информацията. Не се оповестява за потърпевши, а бомбите са обезвредени в неделя, се споделя в известието.

Това е четвъртият сходен случай през този месец и петият за последните 12 месеца

Първият случай през тази година е станал на 2 януари. Тогава съветски боен аероплан инцидентно е изхвърлил арсенал, който е развалил 9 жилищни парцела в Петропавловка, в съветската Воронежка област.

По-малко от седмица по-късно на 8 януари, Леонид Пасечник – началник на самопровъзгласилата се Луганска национална република, съобщи, че аероплан е пуснал бомба FAB-250 в източния град Рубижне. Градът се намира в окупирания от Русия район Луганск.

По това време МО на Обединеното кралство съобщи, че случаите евентуално са породени от незадоволително образование и отмалялост на екипажа, което води до неприятно осъществяване на отговорностите по време на задачите.

„ Увеличаването на честотата на тези произшествия евентуално демонстрира степен на отмалялост на въздушния и наземния екипаж в съветската фронтова линия, както и разкрива несъответстващо образование. “

съобщи МО на Обединеното кралство
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР