Руски изтребител МиГ-31 бе вдигнат във въздуха днес заради приближаването

...
Руски изтребител МиГ-31 бе вдигнат във въздуха днес заради приближаването
Коментари Харесай

Руски изтребител МиГ 31 бе вдигнат, за да изпрати американски RC-135

Руски изтребител МиГ-31 бе вдигнат във въздуха през днешния ден поради приближаването към границите на страната на американски стратегически разследващ аероплан Ар Си -135 (RC-135) и го съпроводи над неутрални води над Тихия океан. Това заяви Националният център за ръководство на защитата на Руската федерация, представен от.

Руски изтребител от Източния боен окръг е изхвърчал, с цел да разпознава " приближаващата границата на (страната) въздушна цел ". " Нарушение на държавната граница на Руската федерация не бе позволено ", написа в известието.

" На 10 април 2021 година съветските средства за надзор на въздушното пространство над неутралните води на Тихия океан откриха въздушна цел, приближаваща се до държавната граница на Руската федерация. За да разпознава въздушната цел и да предотврати нарушение на държавната граница на Руската федерация, във въздуха е вдигнат изтребител МиГ-31 от силите за Противовъздушна отбрана на Източния боен окръг ", се споделя в известието.

Екипажът на съветския изтребител разпознава въздушната цел като стратегически разследващ аероплан RC-135 на Военновъздушни сили на Съединени американски щати и го ескортира над Тихия океан.

" След като задграничният боен аероплан обърна курса си от държавната граница на Руската федерация, съветският изтребител безвредно се върна в родната си база ", отбелязва Руският народен център за надзор на защитата.

Оттам подчертаха, че полетът на съветския изтребител е изпълнен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство. " Нарушения на държавната граница на Руската федерация не бяха разрешени ", се споделя в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР