Руски изтребител е пресрещнал германски патрулен самолет и шведски разузнавателен

...
Руски изтребител е пресрещнал германски патрулен самолет и шведски разузнавателен
Коментари Харесай

Русия вдигна Су-27 срещу военни самолети на Германия и Швеция над Балтийско море

Руски изтребител е пресрещнал немски патрулен аероплан и шведски разследващ аероплан над Балтийско море . Това оповестиха от Националния център за надзор на защитата към съветското военно министерство, представени от " Спутник ".

" На 5 октомври съветските устройства за надзор на въздушното пространство засякоха две въздушни цели, приближаващи се до съветската държавна граница над неутралните води на Балтийско море. За идентифициране на въздушните цели и попречване на нарушавания на съветската държавна граница, изтребител Су-27 от Балтийския флот беше вдигнат по неотложност във въздуха ", се споделя в изказването.

Екипажът на съветския изтребител е разпознал задачите като базовия патрулен аероплан R-3C Orion на немския флот и разследващия аероплан Gulfstream на шведските военновъздушни сили и ги е ескортирал над Балтийско море.

" След отдалечаването на задграничните военни самолети от съветската държавна граница съветският изтребител безвредно се върна в родната база. Целият полет на съветския изтребител Су-27 беше осъществен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство ", увериха съветските военни.

Не е било позволено нарушение на съветската държавна граница , допълниха от съветското военно министерство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР