Руски издания твърдят, че естрадната звезда се е прибрала тайно

...
Руски издания твърдят, че естрадната звезда се е прибрала тайно
Коментари Харесай

Развежда ли се на стари години баба Алла Пугачова?

Руски издания настояват, че естрадната звезда се е прибрала скрито с трен в Русия, само че без брачна половинка си. Певицата е била видяна предходната седмица са слиза на гарата в Москва с трен, дошъл от Псков.

74-годишната певица е била уловена във видео по какъв начин върви по перона, съпроводена от двама души, след което се качва на черна лимузина и напуща гарата. Звездата е била сама, без брачна половинка си шоумена Максим Галкин, който е включен от Кремъл в регистъра на задграничните сътрудници. По-късно стана ясно, че Алла Пугачова се е прибрала в замъка си в село Гряз, покрай Москва.

Певицата и мъжът й отпътуваха с децата си за Израел напролет на 2022 година, малко след началото на войната в Украйна. Галкин тогава намерено подлага на критика Москва за нашествието, а певицата остана солидарна със брачна половинка си, което обтегна връзките й с Путин.

В края на октомври съветските медии разтръбиха, че във звездното семейство има сериозен спор. Алла желала да се върна в Русия, а Галкин упорствал да останат в Израел, даже я заплашил с бракоразвод. Има данни, че Пугачова си е тръгнала сама, като е взела и децата – Лиза и Хари, със себе си.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР